Sanne Pulles

Meer focus & structuur 

Omschrijving aanbod: Ik ben Sanne Pulles en ik help jonge vrouwen die net de ergste piek van hun burn-out achter de rug hebben om de controle over hun leven terug te pakken en op eigen kracht uit hun burn-out te komen. Bij mij kan je terecht voor al jouw vragen over focus & structuur, balans, rust & energie, reflectie & mindset en alles rondom burn-out.

Om zoveel mogelijk vrouwen te kunnen helpen geef ik iedere maand een aantal gratis walk-with-me sessies weg. Tijdens deze sessie geef ik jouw in een halfuurtje in elk geval 2 praktische oefeningen meegeef opweg naar een energiek en ontspannen leven. Mocht je je hierin herkennen en het leuk vinden om zo’n sessie te doen.

Laten we dan binnenkort een keertje bellen! Dan kan ik echt even met je meekijken en geef ik je in ieder geval 2 super concrete tips over hoe je hier beter mee om kunt gaan. En mocht je na deze sessie graag verder met mij willen werken aan de basis voor een leven waar je met een voldaan en energiek gevoel iedere dag afsluit, dan zou ik je daar op dat moment wat meer over willen vertellen.

Tarief: Kosteloos
Aanbod: Eenmalig aanbod
Website: http://www.sannepulles.com

Naam: Sanne Pulles
KvK: 73575283

Privacy statement | Algemene voorwaarden | Talent dat het maakt 2023 | Alle rechten voorbehouden