MIKS

Grafisch design

STARTERS PAKKET VOOR AMxCHANGE COMMUNITY
Als grafisch ontwerper en illustratrice kom ik dagelijks in aanraking met starters. Elke starter heeft te maken met een eerste reeks uitgaven en een vooraf bedacht budget. Omdat ik dit platform een warm hart toedraag, ontvangt iedereen maar liefst een korting van bijna 50%.

Je herkent het vast meteen, je vindt alles wat je nodig hebt op een website, maar durft niet de drempel over om de opdracht uit te besteden. Waar verlang je naar en waarom is het belangrijk voor je? Reserveer nu een Skype sessie met mij om in een half uurtje de oplossing te vinden waarmee je echt een grote stap kunt maken. Met als resultaat een huisstijl waar iedereen verliefd op wordt.

DE OPLOSSING IS EINDELIJKE NABIJ!
Je zoekt als ondernemer naar een logo met bijpassende huisstijl. Jij wilt gewoon een zakelijke identiteit met karakter dat bij je past en jouw doelgroep aanspreekt! Hoe moeilijk kan dat nou zijn?

Een creatief ontwerper die naar je luistert, met expertise, inzicht en gevoel voor stijl. Dat is wat je wilt. En daarom heb ik de panklare oplossing voor je: Een compleet pakket in de smaak die je raakt!

HET PAKKET BESTAAT UIT
Logo + Social Media Layout + Digitaal Brief/factuurpapier + 500 Zakenkaartjes
Bij dit pakket ontvang je 500 dubbelzijdig gedrukte zakenkaartjes op mooie kwaliteit papier.
Zo heb je de oplossing om snel te kunnen starten!

GEZELLIG EVEN SPARREN
Mocht dit je aanspreken dan gaan we in een Skype gesprek jouw wensen bespreken. Past dit aanbod net niet als een jas, dan zoeken we naar een andere passende oplossing. Na het sparren ontvang ja al binnen twee weken een eerste voorstel voor je logo. Een voorstel dat bestaat uit drie verschillende ontwerpen zodat je wat te kiezen hebt. Na keuze van je definitieve logo maak ik de voorstellen voor de zakenkaartjes en Socials en zo heb je binnen twee weken je persoonlijke zakelijke identiteit.
Omdat ik dit platform een warm hart toedraag, ontvangt iedereen maar liefst een korting van bijna 50% Deze oplossing is voor jou maar € 500,- excl. btw. De waarde van dit pakket is normaal gesproken > € 945,-

Spreek ik je snel?

SKYPE: live:.cid.c8a8c5ad93fdbbd7

Creatieve groeten en mooi weer,
Karin Huiberts | MIKS®

Tarief: €500,- voor een starterspakket
Aanbod: Doorlopend
Website: www.dejuistemiks.nl

Naam: Karin Huiberts
KvK: 11066644

Privacy statement | Algemene voorwaarden | Talent dat het maakt 2023 | Alle rechten voorbehouden