Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds

Welkom bij
AMxChange!

De afgelopen weken hebben wij in de AM Community de behoefte waargenomen dat jullie elkaar willen helpen bij het opvangen van de gevolgen die Covid-19 heeft op jullie werkzame leven. Daarom lanceren wij op 1 mei 2020, de Dag van de Arbeid, het donatieplatform AMxChange. Via dit platform kun jij als lid van de AM Community jouw diensten aanbieden om andere leden te helpen ook nu hun ambities voort te zetten.

AMxChange is een donatieplatform. Dit betekent dat je jouw diensten kosteloos kunt doneren of tegen een gereduceerd tarief kunt aanbieden. Tevens kun je jouw diensten tegen jouw reguliere tarief onder de aandacht brengen, je doneert dan een fee aan AM en wordt als AMxChangemaker investeerder van dit platform. Jouw donatie helpt ons bij de verdere ontwikkeling van AMxChange. Ons doel op dit platform is om het talent en de ambities van alle leden van onze Community met elkaar te verbinden. Want samen staan wij sterker!

Hartelijke groeten,
Team AM

De AM Community is onderdeel van AM | Talent dat het maakt, een platform dat zich inzet voor iedereen die zich identificeert als vrxuw. Meer weten over onze activiteiten en focus kijk op talentdathetmaakt.nl

Yes! Ik wil aanbod insturen

Aanmeldformulier

Some description text for this item

Ondanks dat we nog niet live zijn, ontvangen we nu al graag jouw aanbod! Zodra we live zijn kun je jouw aanbod op het platform plaatsen als je kosteloos jouw expertise wil doneren, je diensten tegen een gereduceerd tarief (met een minimale korting van 25%) aan wil bieden of wanneer je jouw aanbod onder de aandacht wil brengen tegen regulier tarief, waarbij je vooraf eenmalig 10% van je tarief betaald. Hiermee word jij AMxChangemaker en lever je een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van dit platform. Na het insturen van jouw aanbod, nemen we binnen vijf werkdagen contact met je op over het verdere verloop!

    Ik ga ermee akkoord dat mijn ingediende gegevens worden verzameld en opgeslagen.

    Privacy statement | Algemene voorwaarden | Talent dat het maakt 2023 | Alle rechten voorbehouden