AMxChange Aanmelden

Jouw aanbod doneren in tijden van crisis

Wat goed dat je meewerkt aan AMxChange! Met jouw aanbod draag je bij aan de financiële onafhankelijkheid en professionele ontwikkeling van vrxuwen. Zo komen we samen sterker uit de crisis.

Laat ook via social media weten dat je ook werk maakt van de crisis door gebruik te maken van #AMxChange, #SamenStaIkSterker en #Talentdathetmaakt. Op deze manier draag je bij aan de zichtbaarheid van AMxChange en kunnen nog meer vrxuwen met elkaar samenwerken om hun ambitieus te realiseren.

Yes! Ik wil aanbod insturen

Aanmeldformulier

Ten tijde van de COVID-19 pandemie kun je kosteloos gebruik maken van AMxChange. Jouw diensten en expertise kun je op drie manieren aanbieden aan andere vrxuwelijke professionals binnen ons netwerk. Je kunt jouw expertise kosteloos doneren; op deze manier bied je vrxuwen die op dit moment niet (meer) over de financiële middelen beschikken om jouw expertise in te zetten. Ook kun je jouw diensten tegen een gereduceerd tarief aanbieden. Hierbij houden wij een minimale korting aan van 25%. Mocht je een hogere korting willen aanhouden dan kun je dit aangeven in het toelichtingen vak. Tot slot kun je ook jouw diensten tegen regulier tarief aanbieden. Wanneer je hiervoor kiest vragen wij jou voorafgaand aan de plaatsing voor een eenmalige donatie aan AM van minimaal 10% van jouw tarief. Kies je voor de laatste optie? Dan word jij een AMxChangemaker. Op deze manier lever jij als investeerder een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van dit platform zodat nog meer vrxuwen er in de toekomst gebruik van kunnen maken.

Om je aan te melden vragen we jou om onderstaand formulier in te vullen. Let er goed op dat je alle velden invult, dit is nodig voor ons om jouw aanbod te verwerken. Wij streven ernaar om binnen vijf werkdagen contact met je op te nemen over het verdere verloop van jouw plaatsing op AMxChange.

Heb je vragen? Neem contact met ons op via xchange@ambitieuzemeisjes.nl    Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord.

    Privacy statement | Algemene voorwaarden | Talent dat het maakt 2023 | Alle rechten voorbehouden