AMxChange

Welkom bij AMxChange!

Naar aanleiding van de behoefte van de AM Community om elkaar te ondersteunen om de impact die COVID-19 heeft op ieders werkzame leven hebben wij op 1 mei 2020 AMxChange gelanceerd. Via dit platform kun jij als lid van de AM Community jouw diensten aanbieden om andere leden te helpen ook nu hun ambities en doelen voort te zetten.

AMxChange is een donatieplatform. Dit betekent dat je jouw diensten kosteloos kunt doneren of tegen een gereduceerd tarief kunt aanbieden. Tevens kun je jouw diensten tegen jouw reguliere tarief onder de aandacht brengen, je doneert dan een fee aan AM en wordt als AMxChangemaker investeerder van dit platform. Jouw donatie helpt ons bij de verdere ontwikkeling van AMxChange. Ons doel op dit platform is om alle vrxuwkracht*, het talent en de ambities van alle leden van onze Community met elkaar te verbinden. Want samen staan wij sterker!

Hartelijke groeten,

Team AM

* Dit is geen typefout: wij willen in onze activiteiten ook personen includeren wiens genderidentiteit niet overeenkomt met hun biologische geslacht, dus ook non binaire personen en trans vrouwen. Daarom schrijven wij bewust “vrxuwen”. Gelijkheid gaat immers niet alleen over cismannen en cisvrouwen, maar over iedereen.

Ik ben op zoek naar een dienst

Via AMxChange kun jij in contact komen met andere vrxuwelijk professionals die hun diensten aanbieden in verschillende vakgebieden. Bekijk het aanbod nu via onderstaande button!

Ik wil mijn diensten aanbieden

Via AMxChange kun jij jouw diensten aanbieden om andere vrxuwelijk professionals te helpen ook nu hun ambities en doelen te behalen. Meld jouw aanbod aan via onderstaande button.

Privacy statement | Algemene voorwaarden | Talent dat het maakt 2023 | Alle rechten voorbehouden