By our AM Community: 7 x vrouwelijke creatieven die je MOET volgen op Instagram part 2

IMG_0296
Laureen blogt: Alles en niets
23 januari 2017
Cathelijne Blok
Cathelijne blogt: Ik neem vrij! – De Stembus
27 februari 2017
studiokeeekk2

Geïnspireerd door dit artikel op de Amerikaanse website NYLON vonden wij het tijd voor een lekker Nederlands lijstje vol creatief talent. Vrouwelijk talent welteverstaan.
Want welke studie je volgt of beroep je ook uitoefent, niets is fijner je te laten inspireren door prachtig beeld via onder andere Instagram. We dropten de vraag in onze AM Community waarop een stortvloed aan input volgde. Dit betekent: meer van deze lekkere lijstjes! Lisanne van Team AM cureerde daaruit deze tweede selectie!

@maryandthelocks
De Nederlandse Marianne gebruikt haar talent op verschillende manieren; tekenen, ontwerpen, illustreren, animeren, knutselen, handwerken en nog veel meer. Ze laat zich door alles om haar heen inspireren en dat zie je direct terug in haar Instagram feed.

maryandthelocks

@bmoments.nl
Het is heerlijk om de echte beelden die Bonny vangt met haar camera te volgen! Haar verschillende fotografie klussen deelt ze via haar Instagram account, maar geeft je ook een kijkje in persoonlijke interesses en activiteiten die ze op de gevoelige plaat vastlegt. Natural beauty!
bmomentsnl

@fvangefcleanillustrations
De ontwerpen van Femke zijn te herkennen aan de diverse lagen die ze aanbrengt in haar werk. Zoals haar bio weergeeft zijn vogels, liefde en reizen de grootste thema’s waar ze binnen werkt. Mijn persoonlijke favoriet is de afbeelding van David Bowie <3
fvangefcleanillustrations
@studiokeeekk
Wow! Ik ben fan van allround kunstenaar Kiki! Haar Instagram timeline is heerlijk om doorheen te scrollen. Tussen het werk dat Kiki maakt, deelt ze af en toe toffe foto’s of andere inspiratie voor haar eigen werk. Het klopt esthetisch en ik wil zo een paar van deze werken in mijn huis. Zo cool!
studiokeeekk
@zarlashtz
Artistiek, oog voor natuurlijke schoonheid en originele graphics. Daar denk ik aan als ik het werk en ander inspirerend beeld op het account van Zarlasht Zia voorbij zie komen. Ken je dat gevoel dat je je oog niet van iets af kan houden? Be warned, dit account is er zo een!
zarlashtz
@patchoeli_pics
Handlettering, dat hadden we nog niet gezien in het lijstje! Het werk van Rachel is vrolijk en jaloersmakend. Maar geen nood, Rachel geeft ook workshops om ook jou alle kneepjes van het vak te leren.

patchoeli

@raisacorte
Voor de verandering een account met alleen zwart wit combinaties en ook al houd ik zelf van mega kleurrijk, dit is echt een fijn account voor in je timeline. En die mega zoete kat van Raisa heeft talent;) Zo lief!
raisacorte

Behoefte aan nog meer Instagram inspiratie? Gelukkig maar, want part 3 van deze lijst delen we binnenkort. Heb je tips voor deze ‘creative list’ of lijkt het je tof jouw beeld via Ambitieuze Meisjes te delen? Keep us posted via lisanne@ambitieuze meisjes.nl.

Deze lijst is het initiatief van en wordt gecureerd door Lisanne Mom van Team AM.